Ik zal mij even voorstellen....

Ik ben Inge Wateler (40) en woon in Woerden, samen met mijn lieve vriend Martijn en 2 prachtige dochters Fiene (13) en Bowie (4).
Sinds 1 januari 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf 'Studio Dinkie'.
Een bedrijf met veel artikelen op het gebied van baby- en kinderkamer artikelen en interieur accessoires. Het meeste op maat/naar wens gemaakt.

Sinds mijn 17e heb ik in de grafische sector gewerkt. Hier heb ik met veel plezier in gewerkt, en ook zeer veel kennis op gedaan. Ik ben altijd een creatieve duizendpoot geweest. Bij mijn voorgaande werkgevers kreeg ik naast het vormgeven/dtp ook ruimte om andere kwaliteiten verder te ontwikkelen zoals fotograferen en beletteren en nog veel meer. Door de jaren heen hoorde ik steeds vaker mijn vrienden en collega's zeggen: "Jij moet voor jezelf beginnen!" Super compliment en ook wel een droom maar de stap was toendertijd voor mij te groot.

In 2020 heb ik eindelijk mijn 'ideeën/plannen' voor een eigen bedrijf op papier gezet. Ik had 2/3 pittige jaren achter de rug en wilde nu echt dat gene doen waar ik echt blij van word. Samen met mijn vriend heb ik een concreet plan gemaakt. Super leuk en spannend allemaal! In december 2020 ging ik naar de Kamer van Koophandel om mijn bedrijf 'Studio Dinkie' in te schrijven. Startdatum 1-1-21. Dit vond ik een mooie datum om te starten met een nieuwe uitdaging....

© 2019 - 2024 Studio Dinkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel