Kies je kleur!

Babynestje Fairy Forest / wafel olive

Vorige Artikel 3 van 3
€ 89,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Formaat: 45 x 85 cm
Merk: Studio Dinkie
Levertijd: 10 - 14 werkdagen

Ohhh ik ben zo verliefd op deze nieuwe bosdieren print. Kies je eigen kleur wafel stof. Een mooie wafelstof (250 gr./m2) van 100% katoen. Met bijpassend dekentje (60 x 80 cm). Dit babynestje is zo lekker comfortabel en zacht. Hierin kan je baby de eerste maaden heerlijk relaxen of kleine slaapjes in doen. De print is gedruk op 100% katoen (oeko-tex). Dit babynestje is ook omkeerbaar dus te gebruiken met wafel binnen en print buiten.

Ben je helemaal weg van deze print?
Ik kan hier van alles van maken. Lamp, aankleedkussen, muurcirkel, kussens, noem maar op.
Kijk even bij Designs: Fairy Forest. Of neem dan even contact met mij op.

Het nestje is wasbaar op 30 graden.

Veilig gebruik van een Babynestje

Een babynestje is in principe veilig, mits je de volgende regels hanteert:

  • Alleen onder toezicht: Gebruik een babynestje alleen onder toezicht, dus als je je baby in de gaten kan houden. Door de zachte, opstaande rand kan er verstikkingsgevaar ontstaan wanneer je kleine omrolt. Blijf er dus bij!
  • Alleen voor kleine tussendoor dutjes: Gebruik een babynestjes alleen voor kleine korte slaapjes terwijl de baby in de woonkamer ligt. Voor echt langer slapen is een babynestje ongeschikt, daarvoor heeft de baby een echt bed. Gebruik een babynestje ook niet in je eigen bed, als co-sleeper, als bedverkleiner of in een kamer waar je geen toezicht hebt!
  • Alleen op een vlakke ondergrond: Gebruik een babynestje alleen op een vlakke ondergrond. Het matrasje van een babynestje is immers zacht van zichzelf. Denk hierbij aan een box, de grond van een woonkamer of een bank. Voorkom daarbij dat het babynestje eraf kan vallen.
  • Alleen om te liggen: Gebruik een babynestje alleen om je baby erin te leggen. Een babynestje is geen vervoersmiddel. Dus als je een babynestje verplaatst, doe je dat zonder dat er een baby in ligt. Je haalt de baby er eerst uit!
  • Pas op voor touwtjes: Pas op voor de touwtjes waarmee je de rand kunt aantrekken. De touwtjes moeten altijd aan de kant van de voetjes zijn. Let daarbij op dat ze buiten bereik van de baby blijven.
  • Pas op met warmte: Pas om met de warmte. Baby's kunnen namelijk hun eigen lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. In een babynestje kunnen ze het erg warm krijgen, zonder dat zij hun warmte goed kwijt kunnen.
  • Omdraaien = stoppen! Gebruik een babynestje tot het moment waarop de baby zich kan omdraaien. Meestal is dat bij circa 6 maanden. Als de baby zich omdraait, kan het immers tegen de rand komen en neemt de kans op verstikkingsgevaar toe.
© 2019 - 2023 Studio Dinkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel